I dag er internettet stærkt integreret i de fleste forretninger, uanset om det blot er en hjemmeside med kontaktoplysninger eller en webshop der lever af salg fra deres side. Fælles for dem alle er at de skal findes af deres kunder. Mange tror fejlagtig at det er nok at have en flot hjemmeside og så skal kunderne nok finde dig. Men sådan er virkeligheden ikke. En af de metoder der i dag findes for at folk der søger på de produkter du leverer er SEO. Søgeordsoptimering. Hvis Google eller en af de andre søgemaskiner ikke kan finde dig og placere dig på første side, helst blandt de 3 første, vil du som udgangspunkt ikke få nysalg via din hjemmeside. Selvom du har verdens bedste produkt og den flotteste hjemmeside. Salget vil, siger statistikken gå til den af dine konkurrenter, der er bedre til SEO. Det vil sige at det er et kraftigt markedsføringsværktøj, der bør tages seriøst da det kan booste dit salg. 

Lær selv SEO eller brug et bureau

Det er muligt selv at lære SEO og implementere det, især tekstdelen. Programmeringsdelen er lidt mere tricky, med mindre du allerede ved hvordan du programmere. Alternativet er at bruge et bureau og få dem til at gøre det. SEO tager tid, men det vises også på bundlinjen. Hårdt arbejde, stor belønning. Hvis du ved med dig selv at det har du simpelthen ikke tid til eller det ikke interessere dig, er det bedre at få et bureau til det og så koncentere dig om dine kerneområder. Du kan f.eks Google, surprice, SEO vækst Århus hvis du bor i det område og få et SEO bureau fra det område til at hjælpe dig.

Ideelt set er det bedst at tænke SEO ind fra starten, når du laver en hjemmeside. Derved undgår du at der skal skrives nye tekster og du kan fra starten få brugt de ord, en SEO analyse fortæller dine kunder søger på. Der skal en hel del nye tekster til, især hvis du har et stort produktkatalog på måske flere hundrede produkter. Men selvom du allerede har en hjemmeside, er det et vigtigt arbejde for at tiltrække nye kunder. De gamle ved jo allerede hvordan de skal kontakte dig.

You might also enjoy: