De fleste kan nok nikke anerkendende til, at det på et tidspunkt i deres liv, har været sure på deres dårlige internet. Og hvorfor er det også så dårligt, når du betaler så meget for det? Og hvad skal alle de kabler overhovedet være der for, når signalet er så godt som ikke eksisterende!? 

Vi mennesker og vores teknologi. Vi kan lige så godt erkende at det er kommet for at blive, så det første og bedste råd til dig er; bliv bekendt med teknologien. Det langsomme internet der kan nemlig hurtigt optimeres, hvis du ved hvad du skal gøre. Og i forhold til de ledninger der. Kabelbakker, hedder de og de er dit nye værktøj nummer 1 til at bekæmpe ledninger der flyder over det hele. 

Jeg har bakset to tips sammen til dig, der løser dine frustrationer, en gang for alle. Du finder dme herunder.

 • Dit internets hastighed
  Kan optimeres til uigenkendelig ved at gribe det lidt mere teknologisk an. Man skulle måske ikke tro det, men kabel og router opsætning er mere kompliceret end stofa får det til at se ud. 

  Det første du bør tjekke er om din router er fra dette århundrede. Gamle routere kan nemlig slet ikke kapere den mængde data vi sender frem og tilbage til hinanden nu til dags. En ny router fra i år giver dig det bedste fundament du kan få. 

  Næste trin er netværkskablerne. Hvis du ikke har skiftet dem i nogle år, er der gode chancer for at de er ret outdated. Heldigvis er det ikke så svært at finde et nyt – de er nemlig alle sammen inddelt i kategorier. 

  Cat 5 er det ældste type kabel du kan få – overhovedet. Det stoppede med at blive brugt professionelt i Danmark i omkring 2001. Kategorierne går fra 5 og op til 8, og kablerne bliver bedre og nyere, desto højere vi kommer op. Cat 8 bliver eksempelvis primært brugt af netværkscentre til at overføre enorme mængder data – du kan klare dig med 6a eller 7 i dit hjem. Der er ingen grund overhovedet til at gå ud og købe et Cat 8, bare fordi du kan. 

 • Kabelbakker
  Lad os lige hurtigt vende dem. De er enormt billige og er designet til at gemme ledninger væk. De kan nemt og hurtigt bores i under borde, ved lister eller bag fjernsynet. De løser problemet én gang for alle og holder dit hjem pænt, teknologisk og ledningsfrit.

You might also enjoy: