Selvom mange mennesker selv mener at de har knækket koden til et sundere liv med højere velvære, er der stadig utroligt mange af os der ikke føler at vi er de sundeste eller gladeste udgaver af os selv. Nogle er trætte af vægten, andre har svært ved at føle sig glade eller fuldendte og andre aner ikke hvor de er på vej hen i livet – noget der selvfølgelig frusterer dem utrolig meget.

Når vi mennesker jagter et sundere og mere fuldendt liv så starter vi oftest med at forbyde os selv at gøre en masse ting. Jeg må ikke drikke længere., Jeg skal gå tidligt i seng og stå endnu tidligere op., Jeg må ikke længere spise nogen form for usundt mad (Hvad end det så er). 

Denne artikler tager fat i to ting de fleste mennesker kan gøre for at få fodfæste i livets sus og dus igen. Det er nemlig kun når mennesker har slået sunde rødder at vi rigtigt kan gro.

Mad & Motion

Hvis du har læst et par atikler om mentalt og fysisk velvære tidligere har du også opdaget at motion og mad er på næsten dem alle sammen, og der gang på gang bliver lagt tryk på hvor vigtigt det er for et godt velvære – og der er noget om snakken. 

Mad

Du er hvad du spiser har de fleste også hørt før. Ved at fylde din krop med sunde (ikke processerede fast food) giver du også din krop noget mere reelt føde at arbejde med der ikke bare mætter – det bidrager også til din vitamin og mineralbalance. Hvis du frygter at du ikke får de vitaminer og mineraler du skal bruge, kan du købe dem her: sundhed

Motion

Hvis du går og føler at dit energi ikke holder hele dagen eller du bliver forpustet af at gå tre etager op til din lejlighed, så er der gode chancer for at du har brug for at få en bedre kondi. Når man får en bedre kondi skal man overføre den ekstra styrke til resten af ens dag – altså al den tid du ikke bruger på at motionere. Du får nemmere ved at holde dig oprejst og gå igennem dagen (for det tager faktisk også på musklerne) hvilken i sidste ende giver dig mere bæredygtige energiniveauer, så du ikke bliver udkørt bare af at leve. 

Derudover gør motion også noget godt for vi menneskers mentale velvære.

 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

You might also enjoy: