Det er forår og tid til at kigge gemakkerne igennem, gøre forårsrent og rydde op i alt det gamle bras, du har liggende, så der er plads til nyt. Når solen begynder at skinne får vi lyst til at begynde at kigge os omkring og smide det gamle ud, så der kan være mere plads i vores hjem, haver og garager. Og det føles skønt at få ryddet op og nu du er i gang, kan du lige så godt lave en god handel ud af det. Kig på alle de ting, du har – er der i virkeligheden ikke en masse af det, som du kan sælge strakssalg.dk og tjene en skilling eller to på? 

Ryd op og gør plads
Du kan starte med at rydde op og sætte alt ude i forhaven eller i baghaven. Når du har gjort det, kan du gå i gang med grovsorteringen og finde ud af, hvad kan sælges og hvad skal smides ud. Hvis dine ting er for ødelagte, gamle eller befængte med skimmel, råd og mug, så smid det ud. Men hvis du har nogle ting, hvor du tænker, at det er der andre, der kan få gavn af, så vask det og find ud af, hvad du så kan få for det. 
Hvis du kan huske, hvad du gav for genstanden fra ny, kan du trække 50-75% fra i prisen afhængigt af kvaliteten på genstanden. Hvis det er noget, som stort set ikke har været brugt, eller man ikke kan se på det, at det er brugt kan du fastsætte en anden pris, det vil sige at du måske kun skal trække 15-40% fra i prisen fordi genstanden er ’så god som ny’.

Tjen lidt ekstra til sommerferien
Når du har kategoriseret, vasket og prissat dine genstande kan du lave en annonce i den blåavis eller andre steder og sætte det til salg. Du kan også tage ud på kræmmer markeder og sælge dine ting. Du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor meget du kan tjene ved at gøre dig den ulejlighed at bruge et par timer på at få det gjort. De ekstra penge du tjener er givet godt ud og kan så lægges til side til sommerferien, festivalen eller andet, som du kan forkæle dig selv med. Så kom i gang, få ryddet op og ryddet ud og køb så en gave til dig selv som tak for det gode arbejde. 

 

You might also enjoy: