Hvis I mangler en sjov gimmick, der kan pifte en tur i byen op, så led ikke videre: Et stødarmbånd er en rigtigt sjovt gadget, som kan bruges når I skal feste og have det ekstra sjovt. I kan finde de sjove armbånd, som er genopladelige med USB-stik her: stødbånd

Armbåndet kan bruges i mange forskellige sammenhænge, hvor man slår sig ekstra løs:

Til polterabend: Giv den kommende brudgom et stødarmbånd, og giv ham lidt elektisk stød, når han f.eks. skal drikke øl, hente drinks eller snakke med andre. Armbåndet kan også gå på skift imellem brudgom og gæster, f.eks. kan taberen ved forskellige konkurrencer få armbåndet på og modtage lidt stød nu og da, indtil han har tilkæmpet sig en sejr, hvorefter armbåndet må gå videre til taberen.   

Til fodboldkamp: Som et ekstra, morsomt handicap kan spillere få stødarmbånd på, mens man spiller imod hinanden. Koordination og boldbehandling bliver i den grad udfordret, når spilleren tilfældigt får elektrisk stød, og så ser det rigtigt sjovt ud. 

Til drukspil: Stødarmbåndet kan bruges som et sjovt supplement, når I spiller forskellige drukspil. 

Til julefrokosten: Når I samles til juleøl, lækker julemad og festligt samvær, kan I tilføje julefrokosten en ekstra sjov dimension med et stødarmbånd. Brug f.eks. armbåndet under konkurrencer som et lille udfordrende element, måske til pakkelegen, stoledans eller karaoke?

Brug stødarmbåndet sammen med Beerpong spil

Beerpong er en sjov og hyggelig festleg, som er blevet populær og med god grund; Hvem vil ikke gerne vinde praleretten til at være den bedste til beerpong?

Kombiner et stødarmbånd med beerpong, hvis I virkelig vil udfordre jer selv og knække sammen af grin, når I forsøger at ramme krusene med bolden. Du kan udfordre dine venner, stille to hold og se, hvem der er bedst til beerpong med stødarmbånd på. 

Hvis du mangler et flot beerpong bord, kan du finde flere forskellige flotte sæt her: stødbånd

Anbefalinger mht. brug af stødarmbåndet

Når du køber et stødbånd følger disse ting med:

  • En controller med lys, som bruges til at give stød med.
  • Stødarmbåndet er udstyret, så det både kan give stød, ryste eller hyle.
  • Båndet er justerbart, og kan sættes på benet eller armen.

Stødarmbånd er rigtigt sjove at bruge for de fleste, men for nogle kan de være farlige at bruge. Man fraråder brug af armbåndet hvis man: 

  • – Er under 18 år
  • – Er fysisk eller psykisk ustabil
  • – Har en psykisk sygdom
  • – Har en hjertesygdom, pacemaker eller lignende
  • – Er beruset, påvirket af stoffer eller lignende 

You might also enjoy: