De fleste vil nok nikke anerkendende til at de på et eller andet tidspunkt i deres liv enten har været stresset eller i det mindste følt sig det. Om det har været før din sidste afsluttende eksamen på gymnasiet eller det var før den store præsentation for dine overordnede som du har arbejdet længe og hårdt på. 

Det jeg prøver at sige med overstående eksempel er at de fleste har en idé om hvad det egentligt vil sige at være stresset, men meget modsat de fleste, så har de færreste faktisk en idé om hvordan de kan mindske stress – både på stedet, men også i fremtiden for deres eget bedste.

Stress er også en svær ting at sætte en finger på, for nogen føles det som konstant hovedpine og forvirring, for andre spænder hele deres krop op og de går med konstant hjertebanken og for nogen, og det er nok dem der har mærket det hårdeste i sidste ende, mærker de absolut ingenting før de ligger under deres dyne med angst og tør ikke gå nogen steder, fordi kroppen simpelthen har sagt fra. 

Når stress er svært at sætte en finger på, er det heller ikke ligetil at finde en passende form for behandling – udover selvfølgelig at drikke rigeligt med vand, motionere lidt og prøve at lave mindre arbejde eller skole end du tidligere har gjort. 

Massage – det hemmelige våben
Massage er selvfølgelig noget de fleste stresset mennesker bør kaste sig ud i på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det har nemlig et utal af både fysiske og spirituelle fordele som kan virke ekstra beroligende for et menneske der går og bakser med for mange ting om ørerne. 

  • Massage afstresser dine musker og tvinger dem til at slappe af
  • Det er det åndelige frirum fra alt det andet daglige stress der går og hober sig op.
    Mange erhvervsfolk eller travle studerende glemmer nemlig at tage den meget nødvendige pause – Det er der jo ikke nogen der har tid til, når de har ligeså meget på programmet som jeg! 

    Uden pausen kommer der heller ingen ro på, derfor kan folk, som virkelig ikke har mere tid at give af, med fordel kombinere pausen og massagen.

  • Massage udløser dopamin og serotonin i hjernen
    Som er noget deprimeret og utroligt stresset folk ikke har alverdens af i hjernen – derfor kan massage være vejen til et sund ydre og indre og forøget balance i det daglige liv.

Hvis du også føler at du kunne trænge til en omgang massage ovenpå sådan en omgang, så kan du bestille på dette link – Massage Holbæk

You might also enjoy: