Søger du god parterapi er der masser af steder i København, hvor du og din partner kan få en masse hjælp. At være i et parforhold er svært. Det er dødsvært og det kræver meget samarbejde, mange kompromisser og at man engang imellem peger fingrene mod sig selv i stedet for mod den anden part. For ingen af os er perfekte. Og ingen af os bliver det nogensinde. Men når vi arbejder med os selv og med hinanden som par, så bliver vi bedre til at forstå, hvad der foregår omkring os og indeni os og på den måde bliver vi også en bedre partner. 

Din partner gør også sit bedste

Din partner står måske i samme situation som dig. Han/hun vil også gerne have at tingene skal køre. At I skal være glade sammen, have drømme sammen om fremtiden og udvikle jer sammen og i fælles retning. I vil gerne stå stærkt sammen, og både have et fysisk og emotionelt forhold der gør jer glade og trygge. Men det kræver at I arbejder på jer selv individuelt og at I arbejder på at gå i en fælles retning. Sammen vil I få en forståelse for jer selv og for hinanden, I vil få nogle værktøjer der hjælper jer ud af den ”hårdknude” som I sidder fast i og nogle indsigter og ideer til hvordan I kan arbejde bedre sammen. Målet er at I går derfra med nogle hjælpemidler i rygsækken, der gør jer stærkere sammen, når I har været ved parterapi københavn.

Vær åben og ærlig

Hvis parterapien skal virke ordentligt er det vigtigt at I er ærlige og åbne overfor hinanden. Helt ærlige. Og det er netop det, der kan være det svære. At man skal åbne sig op og være sårbar, kigge på sig selv og tale højt om nogle ting, som man simpelthen har det svært med. Og at sige det højt, så man selv hører det, og så ens partner hører det og den fremmede terapeut hører det…ja, det er ikke helt nemt. Ta’ det i små skridt, øv jer på at åbne jer selv op og se med jeres egne øjne, at det faktisk gør en stor forskel. Når man skal udvikle sig selv, så er det aldrig nemt. Udviklingen sker i de svære stunder, når det gør lidt ondt – eller meget ondt – men det er en del af rejsen og en del af at blive et lykkeligere menneske. Nu og i fremtiden.

Læs også Hvad er forskellen egentlig på terapi og parterapi? hos hhadvokater.dk.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *