Har du nogensinde anvendt en CV builder før? Nej? Så er du ikke den eneste! Selvom det er ved at være et udbredt online værktøj, som kan gøre dit arbejde med at lave et CV nemmere, så er det også et værktøj, som man skal vende sig til at anvende. Hos Candeno tilbydes der en nem og overskuelig CV Builder, som vi gerne kort vil præsentere dig for her!

Vi vil derfor gennemgå hvad en CV builder er og hvad du kan bruge den til, og hvis din interesse allerede er blevet vakt, så kan du også gå direkte ind på Candenos hjemmeside https://candeno.com/cv-skabelon/ og blot komme i gang med at anvende deres CV Builder. 

Online skabeloner til dit CV

En CV Builder er en online skabelon, en såkaldt template, som en automatiseret opstilling af et layout til et CV, hvori du blot skal udfylde tekstindholdet. Med andre ord kan du vælge mellem opsætninger, som allerede er lavet i form af skabeloner, og herefter kan du udfylde tekstfelter med din information, hvorefter platformen automatisk fylder din valgte skabelon ud med din tekst. Dermed er det en nem måde at ændre og rette sit CV til løbende, uden at skulle gå ind og ændre på sit layout hver gang. 

Nem og overskuelig at anvende

Når du bruger en CV Builder gennem Candeno, så skal du først og fremmest vælge et layout, altså en opsætning af dit CV, som du synes passer til din stil og dit udtryk. Her vil du blive præsenteret for et katalog af forskellige skabeloner, som du frit kan vælge mellem.

Når du først har valgt en skabelon, så bliver du bedt om at udfylde forskellige felter med dine oplysninger, såsom arbejdserfaring, uddannelse, færdigheder, billede, og så videre. Herefter bliver dette automatisk sat ind i den skabelon, som du har valgt. 

En billig mulighed for dig via Candeno

Når du opretter en konto hos Candeno er CV Builderen inkluderet i de online værtkøjer, som du får adgang til. Det vil altså sige, at du ikke skal tilkøbe en CV Builder, men blot kan vælge standard kontoen, som den fås, når du tilmelder dig i første omgang. Hos Candeno tilbyder de dig de første syv dage gratis, hvorefter det koster dig 195 kr. i måneden at have en konto hos dem. 

Så gå ind på Candenos hjemmeside https://candeno.com/cv-skabelon/ og kom i gang med at anvende deres CV Builder allerede nu! 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *