Leder du efter nye fælleskaber – så er Nicolinehus lige noget for dig!

Står i og er på udkig efter ny bolig og ikke kan finde ud af, hvad der er jer – så tøv ikke med at kigge lidt på de projekter Nicolinehus kan tilbyde – Her taler vi om, at der er plads til modernitet, natur og unikke fælleskaber i ikke finder andre steder. Det hele er gennemtænkt fra top til to. 

Sammen igen Er Nicolinehus budskab til jer. For her smelter sammen i et. Fælleskab, bolig og natur.  Nicolinehus har 243 lejligheder, heraf 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter, alle udført i gedigne materialer og noget som du virkelig vil kunne se både er kvalitet og gennemført ud og ind. 

Boligerne giver jer adgang til  private tagterrasser, to gårdhaver, pool på toppen og meget mere. Du vil ikke helt tro dine egne øjne og det lyder måske ikke helt som danmarks boliger – men tro mig her er alt gennemtænkt og derudover har lejlighederne – eller mange af dem – to terrasser eller altaner. Her får man en helt unik udsigt over byen og med en særlig kombination af inde- og udeliv, der giver lejlighederne liv. Luften er ren, der er lys, liv og glæde i dette miljø. På toppen af lejligheden kan man blive overrasket – for her kan du støde på en bar og en restaurant – Her er der adgang for alle i alle aldersgrupper – så du kan også tage din mor under armen og spørge om hun ikke vil med op og møde nogle af naboerne. Det er et helt nyt og unikt fristed, hvor fælleskaber og muligvis nye venskaber kan finde sted. Du kan endda finde en ny fitnessmakker – for fitnessfaciliteter er der også og så kan i holde jer i form.

Jeg synes klart det er nogle af de skønneste, smukkeste boliger og perfekt til den moderne mand og kvinde som ønsker at prøve noget nyt og trygt og hvor der er tænkt ned til den mindste detalje. Jeg tror i vil elske det og det samme vil jeres børn, hvis i også har sådan nogle. På den måde finder de også selv deres fælleskaber og nye legekammarater. Det er bare med at tjekke boligerne ud og se, om i kan se jer selv bo der og være en familie sammen eller et forelsket par. 

Læs også Oplev Aarhus på en helt ny måde! hos hhadvokater.dk.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *