Selvom det er de færreste der mener at de nogensinde har hørt om termet dogging fun før, så er det faktisk de fleste der på et eller andet tidspunkt i deres liv har bidraget til udbredelsen af det. En undersøgelse i UK viser faktisk at helt op imod 50% af befolkningen på et eller andet tidspunkt i deres liv har støttet dette fænomen dogging fun.

Men hvad er det egentligt, og hvordan kommer du i gang med at støtte det? 

Dogging fun dækker over en fetich der handler om at mødes med helt og aldeles fremmed mennesker ude i det fri, for at have sex. Det kunne eksempelvis være på din lokale strand, i skovområder eller på en bænk i en park – det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne for disse doggere

Hvis du sidder og tænker Hvad er Dogging-fun? Sådan helt præcist? Så er det eneste du behøver at vide, at de kommer fra England hvor hundeluftere brugte det at lufte hunden som et skalkeskjul overfor deres partnere, når de skulle ud i offentligheden og have sex andre hundeluftere. 

Det skal du vide

Uanset om du selv har gjort det før eller kender nogen der har bidraget til udbredelsen af denne fetich, så er der et par ting der er virkelig gode at vide, da du i værste fald kan ende med at skulle i fængsel i små fire år, hvis du virkelig præsterer at jokke i spinaten. 

Dogging fun og loven

Der er ingen regler mod det at mødes med fremmed mennesker ude i det fri for at have sex, der er dog regler om at forstyrre den offentlige fred og ro, som du bør kende. Du finder de to love herunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis du skriver disse to regler bag øret og spiser en ordentlig omgang sund fornuft til morgenmad, så burde du være good-to-go. Det er ikke ofte at man læser om uheldige doggere der ryger i fængsel i op til fire år, men derfor bør du stadig tage forbehold, det skulle nødigt være dig.

You might also enjoy: